tudni!
Ha az eredeti kép méretaránya nem egyezik meg a kidolgozandó papírkép méretarányával. Akkor két kidolgozási mód közt választhatunk; FILL illetve FIT eljárás. Példaként az eredeti kép:

         

FILL eljárással történő előhívás a kép teljes felületére történik, de a méretarányból adódó különbség miatt a kép szélei levágásra kerülnek:

         

FIT eljárással történő előhívás a kép nem teljes felületére történik, a méretarányból adódó különbség miatt a kép szélei fehérek maradnak:

         
Vászonfotók
Készítsen saját fényképeiből vászon fotót! Kiváló lakásdísz, a feltöltött képek festővászon szerű anyagra kerülnek, így a vászonra nyomtatott képek olyanok lesznek akár a festmények.

Díszítse otthonát a legdivatosabb lakásdekorációval, mely egyben az Ön fotója miatt teljesen egyedi lesz!


30x40 cm40x60 cm
2.490,-4.590,-

  
Online képrendelés

A vászonfotókat tekercsben szállítjuk a sérülésveszély miatt, az ár nem tartalmazza a vakrámát.


Transzferköltség nincs
Webes képrendelés

Az INDÍTÁS linkre kattintva indítható el az online fotókidolgozás alkalmazás. Képeit átveheti üzleteinkben, vagy kérheti a kiszállítást futárszolgálattal.
ÚJDONSÁG! - Fuji Metál (Pearl) papír

Ma már számos minőségi fotópapírral elérhetjük, hogy fotónk szép színekben pompázzon és tartós legyen. A Fujifilm Pearl papírjával viszont még ezt is túl lehet szárnyalni. Olyan fotókat varázsolhat az Ön számára kedves pillanatokat megörökítő képekből, amin méltán fognak elámulni barátai, rokonai. A titka, hogy a ragyogó színek mellett fotói gyönyörű gyöngyházfényű csillogásban pompáznak ilyen papíron.

Ha egyszer kezébe vesz egy esküvői fotót ilyen kidolgozással, nem lepődünk meg, ha az ilyen fontos pillanatokat ezentúl nem fogja tudni elképzelni máshogy.

A Pearl papír kimondottan digitális felvételekhez lett kifejlesztve, csillogását a papírba ágyazott gyöngyház kristályoknak köszönheti, melyek magas fényességű reflexiót eredményeznek kifejezetten csúcsfényeknél. A gyöngyház effektus remekül érzékelhető a részecskék szétszóródása és a fénnyel történő interferenciája miatt. A Pearl papír további jellemzői a magas D-Max érték, tiszta élénk fehérszínek, kiemelkedő színhűség magas színtelítettséggel, megbízható képminőség stabilitás.

 
Nincs minimális rendelés, képeid mennyiségétől függetlenül, bátran fordulj hozzánk!

Nincs alapdíj, tehát minimális mennyiségű előhívás esetén sem számítunk fel neked plusz költségeket!

Nincs transzferköltség, a fotóelőhívás díján kívül nem terhelünk semmiféle egyéb kiadással!

 
jognyilatkozat      info@fujilabor.hu      tel: 70 318 0707     
labor: FUJI
    
fotopapír:
    
laborteszt:  
    
fizetés:     

Rendezvényfotózás - Webvilág